ZVANIČNO: Milan prodao El Shaarawy-a za 13.000.000!

Kraj velike ljubavi posle pet godina...

Kraj ljubavi između Milana i Stephan El Shaarawy-a! Od danas i zvanično. Ono što se najavljivalo prethodnih dana dobilo je potvrdu: jedan od najtalentovanijih italijanskih napadača potpisao je višegodišnji ugovor sa Romom pošto je jutros uspešno prošao lekarske preglede.

Zahvaljujući dobrim odnosima između ljudi zaduženih za transfere u jednom i u drugom klubu (Adriano Galliani i Valter Sabatini) dogovor je lako pao, pošto je dogovoreno da deo novca od ovog posla Rossoneri odmah preusmere na jednu ratu za Alessia Romagnolija.

Iznenađenja nikakvih nema ni kada je novac u pitanju. Od ranije je poznato da je Roma uplatila Milanu 1.400.000 za šestomesečnu pozajmicu, odnosno da će ugovor potpuno moći da otkupi za dodatnih 13.000.000 evra...

"Potpisao sam za Romu kako bih pokazao pre svega sebi koliko mogu, ali i italijanskoj javnosti. Daću sve od sebe da napravimo velike stvari za Romu", bilo je prvo što je klupsku televiziju kazao Shaarawy po stavljanju parafa na ugovor sa Vučicom.  

Stephan El Shaarawy je pažnju na sebe privukao igrajući za Genou i Padovu. U Milan je došao 2011. u transferu vrednom 15.500.000 evra, ali nikada nije u potpunosti iskazao svoj potencijal. Rossoneri su ga zato prvo poslali na pozajmicu u Monaco, a onda i u Romu, gde će pokušati da konačno pokaže zašto slovi za jednog od najboljih mladih italijanskih igrača.

(Mozzartsport.com) 
Noviji Stariji