Za istoriju, Milanovih 10 napadača ne vrede koliko jedan koga žele!

Galliani progovorio o planovima, "Rossoneri" će biti supermarket narednog leta.

Navijači se i dalje nadaju Zlatanu Ibrahimoviću naročito nakon što je Raiola rekao da je njegov klijent daleko od Manchester Uniteda i da je to samo jedna od ponuda.

Upitan da li je razgovarao sa Raiolom, Galliani je bio jasan.

"Nije problem da razgovaramo, on kod nas ima četiri ili pet svojih igrača, problem je novac", bio je iskren čovek koji je više od tri decenije Berlusconijeva desna ruka.

U iščekivanju prodaje Kinezima, procurele su informacije da je Milan spreman da Ibrahimoviću ponudi oko 6 miliona evra po sezoni, što je smešno u odnosu na ono što je imao i koliko bi mogao da dobije u drugim klubovima.

Jedina Milanova nada je gospođa Ibrahimović koja bi se rado vratila u Milano, gde porodica planira da živi nakon završetka karijere.

Milan na platnom spisku ima, verovali ili ne 10 ofanzivnih igrača. Nisu svi klasični napadači, ali kada nabrojite, jasno je da će morati da ih se oslobode.

Balotelli i Boateng odlaze, tu nema nikakve dileme jer i nemaju ugovor za narednu sezonu, tačnije Super Mario je na pozajmici, a "Boa" je potpisao samo kratkoročni ugovor na šest meseci.

Menez je nezadovoljan, u klubu bi želeli da ga se reše, kao i Luiza Adriana koji je razočarao i verovatno će u Kinu.

Matri se vraća sa pozajmice, u Milanu ne znaju šta će sa njim, Hondina situacija je neizvesna, a Suso bi mogao da nastavi na pozajmici u Genoi.

Od ofanzivaca je siguran Bonaventura, dok će Roma, po svemu sudeći, za 13 miliona otkupiti El Shaarawy-a. Mladi Verdi će opet na pozajmicu.

Ostaje dakle Bacca, koga bi mogi da prodaju, ovo je poslednja šansa da na njemu zarade. Davao je golove, ali u Milanu nisu zadovoljni, tim pre što je i Kolumbijac razočaran nepoverenjem koje imaju u njega.

I na kraju Niang koga je zimus želeo Leicester, sada se nisu javili, Francuz se oporavio od povrede, lagano prelazi u onaj status večitog talenta.

Dakle, osim Bonaventure i Bacce i eventualnio Honde, ostalih bi se Milan rešio, doveo Ibru, ali to je već igranje "menadžera" jer neki od pomenutih igrača imaju jake ugovore i ne žele da napuste Milan.

U svakom slučaju Ibra je daleko, a navijači gledaju ka Kini, odatle bi mogao da stigne spas...

(Sportske.net) 
Noviji Stariji