Milan dogovorio veliko pojačanje, još samo Kinezi da preuzmu klub!

U očekivanju dogovora između Berlusconija i kineskih investitora, prvo veliko pojačanje bi trebalo da stigne na "San Siro".

Vremena je sve manje, Berlusconi mora da da odgovor, na stolu je ponuda, 700 miliona evra za većinski paket od 70% akcija.

Navijači su nestrpljivi, poplava zvižduka posle meča sa Frosinoneom su presuda ljudima u klubu.

Jack Ma, vlasnik "Alibabe" predvodi šest biznismena koji žele da otkupe Milan, a navodno već tragaju za pojačanjima. U klub bi stigao Jackson Martinez, Kolumbijac koji je zimus otišao u Guangzhou, a španski mediji tvrde da već postoji dogovor oko Nolita.

Fudbaler Celte ne želi da se vrati u Barcelonu jer neće da sedi na klupi, navodno je odmah pristao na ponudu Milana, ima 30 godina i ovo je poslednja velika šansa njegove karijere.

Novi vlasnici ne bi trebalo da imaju problema da se dogovore sa Celtom, suma između 20 i 25 miliona evra bi bila dovoljna da španski reprezentativac stigne na "San Siro".

"Mundo deportivo" ide toliko daleko da tvrdi da je Nolito praktično već igrač Milana, ali sačekajmo da prvo Berlusconi proda klub, posle toga sve će biti drugačije.

(Sportske.net)
Noviji Stariji