MIHAJLOVIĆU, UPRSKAO SI: Italijanska voditeljka napala Srbina

Melissa Satta, verenica fudbalera Milana Kevina Princa Boatenga, optužila Sinišu da je najveći krivac za neuspehe ekipe.

Siniši Mihajloviću kao da nije dovoljno što je dobio otkaz u Milanu, pa mu je na žulj stala i jedna italijanska voditeljka!

Melissa Satta, verenica fudbalera Rossonera Kevina Princa Boatenga, koja radi kao voditeljka, iskoristila je ovaj trenutak da napadne Mihajlovića i u svojoj emisiji ga proglasi glavnim krivcem za neuspehe Milana.

"U ekipi nije bilo sve kako treba, nije bila dobra atmosfera u svlačionici dok je Mihajlović bio tamo. Novi trener Cristian Brocchi je sjajan čovek i s njim na klupi biće mnogo bolje", rekla je atraktivna Melissa, a očigledno da je imala suflera u liku dečka.

Mihajlovića su izgleda pogodile ove reči, pa je ekspresno reagovao:

"Nisam seksista, ali smatram da žene ne bi trebalo da pričaju o fudbalu jer nisu kvalifikovane".

Na strani verenika: Melissa sa Boatengom
Međutim, na Mihinu nesreću, kvalifikovan je gazda Milana Silvio Berlusconi, koji nije štedeo Srbina.

"Sve odluke u poslednjih 30 godina donosio sam u interesu kluba i zbog ljubavi prema njemu. Ponosno branim sve odluke koje sam doneo. Od prve do ove poslednje da promenim trenera, što do sada nije bio trend koji je išao uz Milan. Hajde da budemo iskreni. Nevezano za rezultate, Milan nikada u istoriji nije igrao tako loše. S tim na umu, na kraju sezone ćemo podvući crtu i videti da li je odluka bila ispravna i u interesu kluba"bio je direktan predsednik Milana.

Oglasio se Berlusconi: Milan sa Mihom najgori u istoriji

Smenjivanje Mihajlovića naišlo je na nezadovoljstvo među pojedinim navijačima, koji ne smatraju da je Srbin kriv za loše rezultate. Zbog toga se oglasio i Silvio Berlusconi:

"Dragi prijatelji Rossoneri, moja odluka da ukažem poverenje Cristianu Brocchiju izazvala je mnogo debata. Hajde da budemo iskreni. Nevezano za rezultate, Milan nikad u istoriji nije igrao tako loše. S tim na umu, na kraju sezone ćemo podvući crtu i videti da li je odluka bila ispravna i da li je donesena u interesu kluba"stoji u Berlusconijevom proglasu.

(Kurir.rs)
Noviji Stariji