Mihajlović drugi najgori od posljednjih šest trenera Milana, Rossoneri opet plaćaju tri trenera

Gori od njega bio je samo Inzaghi koji je osvajao 1,37 bodova po utakmici. Najbolji je bio Ancelotti koji je Rossonere vodio u čak 282 utakmice.

Siniša Mihajlović je bivši! Iako je Milan odveo do finala talijanskog Kupa, presudili su mu loši rezultati u prvenstvu pa će Rossonere do kraja sezone voditi Cristian Brocchi.

A pogled na statistiku otkriva da je od posljednjih šest trenera Milana, Mihajlović bio drugi najgori po postotku osvojenih bodova.

U Serie A vodio ih je u 32 utakmice, ostvario je 13 pobjede, deset remija, a devet je puta gubio, što dovodi do podatka da je osvojio 1,53 boda po utakmici.

Gori od njega bio je samo Filippo Inzaghi koji je osvajao 1,37 bodova po utakmici. Najbolji je bio Carlo Ancelotti koji je Rossonere vodio u čak 282 utakmice u Serie A, a osvajao je 1,96 bodova po utakmici.
A dolaskom Brocchija na klupu Milan će ponovno imati tri trenera pod ugovorom. Već je to bio slučaj sa Seedorfom, Inzaghijem i Mihajlovićem, a do kraja ove sezone Rossoneri će plaćati Mihajlovića, Inzaghija i Brocchija.

(Goal.com)
Noviji Stariji