Mediji: Bacca blizu odlaska iz Milana

Kolumbijski fudbaler Carlos Bacca blizu je odlaska iz Milana, jer je malo verovatno da će klub ispuniti njegove zahteve i povećati mu primanja, preneo je danas Corriere dello Sport.

Bacca je u Milan stigao prošlog leta iz Seville, dobro je počeo, ali je u poslednjih 10 utakmica postigao samo dva gola.

Corriere dello Sport je objavio danas da je Bacca zabrinut zbog činjenice da Milan sledeće sezone neće igrati u Ligi šampiona i da zbog toga razmišlja o odlasku. Napadač je, kako se navodi, bio ubeđen da će igrati u najjačem evropskom takmičenju, ali Milan će sada u najboljem slučaju igrati u Ligi Evropa.

List navodi da će, ukoliko Milan ne osvoji Kup Italije i ne obezbedi nastup u Evropi, predstavnici Bacce tražiti povećanje njegove plate sa 3,5 miliona evra po sezoni na pet miliona kako bi on ostao u tom klubu.

Corriere dello Sport, međutim, smatra da je malo verovatno da će Milan ispuniti te zahteve i da će Bacca posle samo godinu dana napustiti San Siro.

Uprava Milana, navodno, za Baccu traži 30 miliona evra koliko su ga i oni platili kada su ga dovodili prošle godine. Prema spekulacijama medija, za Baccu su zainteresovani Bayern iz Minhena, Real Madrid, Borussia iz Dortmunda i nekoliko klubova iz Premijer lige.

(Beta.rs)
Noviji Stariji