Mihajlović: Postaje teško pobediti

Siniša Mihajlović nezadovoljen je što je njegov Milan propustio novu priliku za pobedu.

"Rossoneri" su u nedelju remizirali sa Laziom 1:1, u meču u kojem su Carlos Bacca, Giacomo Bonaventura i Luiz Adriano promašili nekoliko sjajnih šansi.

Lazio odoleo, Mihajlović opet bez pobede

"Još jedna propuštena prilika, mogli smo prići Fiorentini i Interu na dva boda. Ovo je redovna situacija. Dominirali smo u drugom poluvremenu, stvorili mnogo šansi, ali opet nismo mogli do gola. Postaje teško pobediti", rekao je Mihajlović.

Milan je remizirao drugo kolo u nizu, bez pobede je u poslednja tri, pa zaostaje šest bodova za mestom koje vodi u Ligu Evrope.

"Navijači aplaudiraju kada su srećni, a zvižde kada nisu. To je njihovo pravo. Ni mi nismo srećni zbog rezultata, ali za razliku od prošle dve utakmice bar smo imali veću odlučnost. Dali smo sve od sebe, ali nije bilo dovoljno", dodao je trener Milana.

Već nedeljama se spekuliše o navodnom odlasku Mihajlovića sa San Sira na leto zbog sukoba sa predsednikom Silviom Berlusconijem.

"Predsednik se ne razlikuje mnogo od ostalih čelnika kluba. On priča, procenjuje, donosi odluke na kraju sezone da li će trener ostati ili ne. Imam i ja pravo na izbor, imam ugovor na još jednu godinu, videćemo. Ako se ne slože obe strane rastaćemo se", istakao je Mihajlović.

Upravo se Lazio pominje kao njegov sledeći tim.

"Lazio je nesumnjivo jedan od najsrećnijih perioda iz moje igračke karijere. Da li bih voleo da se vratim? Za šest, sedam ili deset godina, što da ne? Trenutno sam koncentrisan samo na Milan, ne znam šta donosi budućnost", zaključio je bivši selektor Srbije.

(B92.net)
Noviji Stariji