Miha ga brani: Balotellijev problem NIJE mentalne prirode!

Trener fudbalera Milana analizrao je svoje igrače i tvrdi da Mario Balotelli nema problem na psihološkom planu od kako se vratio na San Siro.

Mihajlović tvrdi da je Milan izgubio previše bodova u prvom delu sezone najviše zbog problema ekipe na mentalnom planu, ali da nikada nije prestao da veruje u svoje igrače.

''Radio sam mnogo na psihološkom planu sa svojim igračima, zato što sam bio zabrinut pošto smo izgubili mnogo više bodova nego što smo igrama zaslužili. Nisam očekivao toliko problema u prvom delu sezone, ali nikada nisam odustao od svojih igrača i sada smo mnogo jači. Ja sam taj koji je želeo Balotellija u timu i drago mi je što je konačno na raspolaganju.''

''Svi misle da imamo problem sa njim, međutim, nema nikakvih problema u njegovom ponašanju niti na psihološkom planu, već samo to što nije dovoljno spreman posle povrede'', rekao je Mihajlović.

On je potom prokomentarisao svoj odnos sa predsednikom Berlusconijem.

''Imam dobar odnos i izuzetno poštujem Berlusconija. Ponekad nemamo isto mišljenje, ali Berlusconi oduvek poštuje moj rad. Obojica želimo da vratimo Milan na staze stare slave i uvek ću mu biti zahvalan što me je izabrao za trenera. Jednom prilikom dok smo razmenjivali poruke, rekao sam mu da nikada nisam verovao da ću diskutovati o fudbalu sa nekim toliko važnim. Ponosan sam zbog toga'', priznao je Mihajlović.

(Sportske.net)
Noviji Stariji