Počeli tajni pregovori, Chelsea spreman da lansira 40.000.000 evra za Baccu!

Na Ostrvu su uvereni da će Plavci krenuti u atak na Milanovog Kolumbijca...

Samo šest meseci posle velikog transfera u Milan, Carlos Bacca je na pragu još većeg! Ugledni ostrvski Telegraf, kao i još nekolicina engleskih i italijanskih medija tvrde da Chelsea želi da dovede Carlosa Baccu kao najveće pojačanje u januarskom porelaznom roku.

Baccin menadžer je navodno već stupio u kontakt sa Chelsea-om i izneo stav igrača da nema ništa protiv selidbe na Ostrvo. Kolumbijac je letos došao u Milan kao najveće pojačanje, trebalo je da bude deo velike rekonstrukcije tima, ali je na kraju ostao jedino vrhunsko pojačanje Rossonera. Uklopio se u sivilo Mihajlovićevog tima, iako se može reći da je jedna od retkih svetlih tačaka posrnulog velikana. Međutim Baccu da razmisli o nastavku karijere.

Bacca je profil igrača koji bi se idelano uklopio u Chelsea. Plavci traže klasičnog golgetera s obzirom da Falkao i Remi najverovatnije napuštaju klub ove zime, a da je prva napadačka opcija Diego Costa potpuno van forme. Englezi veruju da bi Milan bio voljan da proda Baccu za 40.000.000 evra, s obzirom da ga jetos platio deset miliona manje. Navodi se i da Manchester United takođe razmišlja o slanju ponude za Kolumbijca koji je u Sevilli rešetao mreže i prošlog leta bio meta Arsenala i Liverpoola.

Najveći zagovornik transfera je Chelsea-ev direktor Majkl Emenalo koji pored Bacce skenira i situaciju oko Jamia Vardy-a iz Leicestera, a protivnik je dovođenja Alexa Tesheire iz Shakhtara za 40.000.000 evra iako Guus Hiddink želi Brazilca.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji