NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (12. januar): Rossoneri u trci za najboljeg igrača Hajduka, Luiz Adriano napušta Milan, ide u Kinu?

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...

22:08 – LOPEZ SE VRAĆA U PRIMERU

Posle Luiza Adriana, sledeći koji bi mogao napustiti Milan je Diego Lopez. Italijanski mediji prenose da bi Španac mogao već do kraja ove nedelje da pojača Malagu ili Celtu. 

19:22 – BRAZILAC ODLAZI IZ MILANA

Kuva se nešto u Milanu oko napadača Luiza Adriana, tu više nema nikakve dileme. Italijanski ekspert za transfere Gianluca di Marzio tvrdi da je Adriano voljan, a ni Milan se ne protivi potencijalnom transferu u kineske timove Jiangsu i Henan koji su navodno spremni da plate 14.000.000 evra. Opširnije pročitajte OVDE.

16:29 – MILAN BACIO OKO NA IGRAČA HAJDUKA

Rossoneri su bacili oko na ofanzivnog vezistu Hajduka, Tina Svena Sušića. 23-godišnjak je najbolji igrač ekipe iz Splita, a u igri za njegov potpis je i Leicester.

16:16 – SPORTING ŽELI ADRIANA

Suočen sa mogućim gubitkom prvog strelca Islama Slimanija za kojeg je Crystal Palace spreman da aktivira oktupnu klauzulu od 30.000.000 evra, Sporting iz Lisabona pravi plan B. Portugalski velikan je bacio oko na Milanovog napadača Luiza Adriana kojeg želi dovesti na pozajmicu. Brazilac takođe ima ponude CSKA i Krasnodara.

11:03 – CHELSEA KREĆE U ATAK NA BACCU!

Samo šest meseci posle velikog transfera u Milan, Carlos Bacca je na pragu još većeg! Opširnije OVDE.

10:56 – MILAN PRATI LEVOG BEKA

Milan već neko vreme prati defanzivca Leonela Vangionija iz River Plate-a. 28-godišnji Argentinac je jedan od mogućih rešenja za poziciju levog beka.

10:48 – LIPPI GLAVNI KANDIDAT DA ZAMENI MIHAJLOVIĆA

Marcello Lippi je glavni kandidat da zameni Sinišu Mihajlovića na klupi Milana, javlja Sky Sport. U slučaju loših rezultata na sledeće dve utakmice, protiv Carpija u Kupu, te Fiorentine u Seriji A, srpski trener će biti smenjen. 67-godišnji trofejni stručnjak je prvi pik Silvia Berlusconija da zameni Sinišu Mihajlovića na klupi Milana.

10:46 – PREMIJERLIGAŠ HOĆE DE JONGA

Kako prenosi Britanski tabloid "The Sun", Swansea je poslao ponudu tešku 5.300.000 evra za vezistu Milana Nigela De Jonga. Čeka se odgovor iz tabora Rossonera. Podsetimo, Holanđanin nije u planovima Siniše Mihajlovića, a za njegove usluge zainteresovan je i Los Angeles Galaxy.

(ACMilanBalkan / Mozzartsport.com)
Noviji Stariji