NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (9. januar): Chelsea hoće Baccu! De Jong mora da pakuje kofere, Milan našao pojačanje u Malagi

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...

20:29 – VIOLA NE ŽELI FARAONA

Sportski direktor Fiorentine Daniele Prade kategorički tvrdi da Viola ne želi Stephana El Shaarawy-a. Roma, Lazio i Genoa spominju se kao mogući poslodavci fudbalera kojem je Monaco nedavno otkazao pozajmicu, dok iz Firence poručuju da ih njegov angažman ne zanima.

15:08 – CERCI PRISTAO DA PREĐE U GENOU

Jedna vest koja će, verujemo, bar malo oraspoložiti navijače Milana. Alessio Cerci pristao je da pređe na pozajmicu u Genou. Očekujemo uskoro zvaničnu potvrdu transfera igrača madridskog Atletica.

14:49 – DE JONG MORA DA PAKUJE KOFERE

Milan želi da se reši Nigela De Jonga i pravi pritisak na njega da prihvati ponudu Los Angeles Galaxy-a.

14:47 – MILAN TRAŽI POJAČANJA ZA ODBRANU

Milan nastavlja da skautira jeftina pojačanja. Na radaru Rossonera je iskusni Argentinac Marcos Angeleri iz Malage kojem ugovor ističe narednog leta. On bi mogao da dođe kao zamena za Cristiana Zapatu kojem ugovor ističe na kraju sezone.

13:14 – MONTOLIVO JOŠ TRI GODINE U MILANU

Agent Riccarda Montoliva je potvrdio da će kapiten Milana potpisati novi, trogodišnji ugovor sa Rossonerima. Zvanična potvrda se očekuje u danima koji dolaze. 

12:59 – CHELSEA BI DA KUPUJE U MILANU! 

Bombastična vest stiže iz Sevilje. Lokalni mediji pozivajući se na izvore bliske igraču, tvrde da Chelsea hoće Carlosa Baccu kao rešenje problema sa neefikasnošću. Kolumbijac je letos prošao iz Seville u Milan, ali ne može da dođe do izražaja u dresu očajnih Rossonera. 

12:28 – MONACO NE RAČUNA NA NAPADAČA MILANA

Trener Monaca Leonardo Jardim nije pozvao Stephana El Shaarawy-a za predstojeću utakmicu Francuske lige protiv Ajaccio-a. Monaco definitivno ne računa na napadača Milana u nastavku sezone.

11:58 – CAPELLO KANDIDAT ZA KLUPU MILANA

Italijanski mediji prenose da je bivši trener Milana Fabio Capello takođe jedan od kandidata da zameni Sinišu Mihajlovića na klupi Rossonera. Srpskom treneru se drma klupa već duže vreme, a ukoliko večeras ne pobedi Romu u 19. kolu Serije A sledi mu otkaz. Čuveni "Don Fabio" je na klupi Milana osvojio četiri Scudetta i jednu Ligu šampiona. Kandidati za novog trenera su još Cristian Brocchi i Marcello Lippi. 

11:56 – CERCI MOŽE U GENOU! 

Iz Madrida je stiglo zeleno svetlo u Đenovu. Atletico je dao Genoi odrešene ruke da realizuje pozajmicu Alessia Cercija na kojeg Milan više ne računa. Cerci je pod ugovorom sa Jorgandžijama, ali Simeone ne računa na njega. Ostaje da se Genoa dogovori sa igračem.  

(ACMilanBalkan / Mozzartsport.com)
Noviji Stariji