NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (29. januar): Novo razočaranje za navijače Rossonera, Milan završio prelazni rok tri dana pre kraja istog

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...



19:08 – ZVANIČNO: EIBAR RASKINUO POZAJMICU VERDIJA

Simone Verdi se vraća u Italiju nakon što je španski Eibar raskinuo pozajmicu fudbalera Milana. On bi mogao zaigrati u Seriji A i pojačati Carpi.

18:06 – MILAN VIŠE NEĆE KUPOVATI OVE ZIME! 

Čelnik Milana Adriano Galliani poručio je da je pijaca za ovaj klub završena. Sigurno novo razočaranje za navijače slavnog tima koji su se nadali dolasku nekog top imena ove zime, a spominjali su se Fellaini ili Witsel, a potpisao je samo Boateng.

"Niang? Ranieri je zvao jutros i rekao mi da neće da pošalje ponudu za njega, tako da momak ostaje kod nas. Perotti? Dobar igrač, ali imamo napadače ne treba nam. Balotelli? Mora da sredi glavu, dok čekamo da se Menez oporavi. Pijaca je završena za Milan, jedino što može da se desi do ponedeljka je da Nocerino ode u MLS ligu", poručio je Galliani.

16:15 – MILAN NUDI 13.000.000 ZA PEROTTIJA

Milan je ponudio Genoi pozajmicu Perottija na šest meseci uz obavezan otkup ugovora narednog leta za 13.000.000 evra, prenosi Sport Italia. Čeka se odgovor Đenovljana.

14:39 – OTIMAČINA ZA IGRAČA GENOE!

Frka oko Diega Perottija! Argentinac iz Genoe će biti jedna od zvezda finiša prelaznog roka. Dok je Roma oklevala, Galliani joj je radio iza leđa, ali sada je i Milanov transfer guru dobio neočkivanu konkurenciju. Leicester hoće Perottija pošto nije uspeo sa Ederom i Niangom, a Ranieri na taj način planira i malu osvetu Gallianju jer mu nije prodao Nianga. Leicester može da Genoi ponudi više novca od Rome i Milana.

14:24 – NOCERINO BIRA IZMEĐU AMERIKE I ŠPANIJE

Vezista Antonio Nocerino sigurno napušta Milan ove zime, to je potvrdio i njegov agent. Pitanje je samo gde će nastaviti karijeru, jer ima nekoliko ponuda iz Amerike, a želi ga i Getafe.

14:11 – AGENT: NIANG OSTAJE U MILANU

Na izlazu iz sedišta kluba Rossonera gde se vode pregovori oko Nianga, agent mladog napadača je rekao: "Niang ne ide nigde, on ostaje u Milanu".

13:58 – ROSSONERI KRADU ROMI VELIKO POJAČANJE

Zaseda za Romu! Dok Vučica danima pregovara sa Genoom oko Diega Perottija, sada bi Milan mogao da joj pokvari planove. Naime, Roma čeka da se reši Seydua Doumbije pa da dostavi konkretnu ponudu za Argentinca, ali pošto to sa Doumbijom ide teško, Galliani je danas obavio pregovore sa Preziosijem o uslovima pod kojima bi Perotti mogao da pojača Rossonere.

13:50 – NAJNOVIJA VEST: MILAN ODBIO PRVU PONUDU ZA NIANGA!

Milan je odbio prvu ponudu Leicestera za M'Baya Nianga, ali u međuvremenu je stigao i agent krilnog napadača, pa će se pregovori nastaviti uskoro.

13:48 – ZVANIČNO: RIMINI POZAJMIO DI MOLFETTU DO KRAJA SEZONE

Trećeligaš je pozajmio mladog napadača Milana do kraja sezone.

13:42 – POČELI PREGOVORI ZA NIANGA

Sve detalje pregovora Milana i Leicestera oko M'Baya Nianga možete pogledati OVDE.

(ACMilanBalkan / Mozzartsport.com) 
Noviji Stariji