NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (14. januar): Nocerino odbio Panathinaikos, želi u Lazio, Milan vraća Faraona, pa kreće po vezistu

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...

22:03 – ROSSONERI DOVODE VEZISTU

Rossoneri čim dobiju 15.000.000 evra od Kineza za transfer Adriana, kreću da pojačaju sredinu terena. Glavne mete su Witsel i Banega, ali teško da će dovesti obojicu. Jedan od njih je realna mogućnost.

21:59 – NOCERINO ŽELI U LAZIO

Nocerinov agent je za italijanske medije otkrio da je vezista Milana odbio Panathinaikos, te da čeka ponudu Lazia. Podsetimo, Nocerina želi Malaga, kao i Antalyaspor, međutim on želi ostati na Apeninima.

21:44 – EL SHAARAWY PRED POVRATKOM U MILAN 

Svašta se pričalo, pisalo i spekulisalo o Stephanu El Shaarawy-u prethodnih dana, a poslednja vest glasi da je popularni Faraon na korak od povratka u Milan. Galliani je dao zeleno svetlo, igrač hoće da se vrati, a sada je sve na Monacu. Međutim, tu je i interesovanje Rome i Fiorentine.

16:55 –  NOCERINO IDE U MALAGU

Vezista Milana Antonio Nocerino preći će na pozajmicu u Malagu do kraja sezone, javlja španski Mundo Deportivo.

14:42 – LEICESTER SE ODRIČE INLERA ZARAD DE JONGA

Leicester je spreman da pusti Gokhana Inlera u Sampdoriu, a da za uzvrat angažuje defanzivnog vezistu Milana Nigela De Jonga. Problem je, međutim, i to što Holanđanina traže i pojedini MLS ligaši, pa je pitanje za koju će se ligu na kraju odlučiti.

14:27 – TURCI ŽELE NOCERINA

Milan je dobio ponudu od turskog Antalyaspora za Antonia Nocerina. Rossoneri su spremni da je prihvate, ali pitanje je da li Nocerino želi da se preseli u Tursku. On bi najradije ostao u Italiji.

14:01 – EL SHAARAWY SE VRAĆA U MILAN!

Dve vesti iz Milana. Adriano Galliani potvrdio je da će Stephan El Shaarawy staviti na raspolaganje Siniši Mihajloviću čim Luiz Adriano ode u Kinu, kao i da će Alessio Cerci definitvno na pozajmicu u Genou.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji