NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (11. januar): Witsel ponovo u modi, Poli ostaje na San Siru, Milan pred 40.000.000 evra teškim iskušenjem za Baccu!

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


21:09 – CHELSEA SE OKOMIO NA BACCU

Opet se šuška o Chelsea-u i Carlosu Bacci. Ugledni ostrvski Telegraf piše da Plavci razmatraju ponudu od 40.000.000 evra kojom bi stavili Milan u iskušenja. Bacca je jedini igrač vrhunske klase u Milanu, a letos je plaćen Sevilli 30.000.000 evra. Chelsea-u je napadač neophodan jer su van forme Costa, Falcao i Remi, a poslednja dvojica verovatno napuštaju klub ove zime... 

18:39 – POLI OSTAJE U MILANU

Pošto su se pojavile informacije da vezista Andrea Poli napušta Rossonere i prelazi u Napoli, oglasio se agent fudbalera koji je demantovao tvrdnje italijanskih medija.

13:34 – DEFANZIVAC LYONA NA METI ROSSONERA

Henri Bedimo nalazi se na meti Milana, prenosi L'Equipe. Iskusni 31-godišnji bek Lyona, kome ističe ogovor na leto, mogao bi da pojača redove Rossonera ove zime. Za kamerusnkog igrača zainteresovan je i West Bromwich.

12:59 – WITSEL PONOVO U MODI

Vreme je da Milan i Axel Witsel obnove letošnju romansu. Zenit je u avgustu uporno odbijao da pusti Belgijanca za manje od 30.000.000 evra (Italijani su nudili 25.000.000), ali je ove zime malo snizio cenu, za upravo tih 5.000.000. Rusima i dalje ne pada na pamet da ga puste na pozajmicu sa pravom otkupa što bi u Milanu više voleli, hoće samo keš, ali je pitanje ima li ga na San Siru ove zime.

12:57 – LOPEZ SE VRAĆA U ŠPANIJU

Golman Milana Diego Lopez vraća se u Španiju. Malaga i Celta su spremni da mu pruže ruku spasa jer teško da će na proleće dobiti šansu pored supertalentovanog Gianluigija Donnarumme. Pozajmica je izvesna za nekadašnjeg golmana Reala, Villareala i Seville.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji