Miha pušio od muke!

Zapalio od muke! Nije lako Siniši Mihajloviću poslednjih dana jer je pod stalnim pritiskom italijanske javnosti da će dobiti otkaz zbog bledih rezultata na klupi Milana.

Srpski stručnjak je u derbiju 19. kola Serije A odoleo Romi na “Olimpicu” - 1:1, ali je do kraja meča bukvalno “goreo” od napetosti i neizvesnosti.

Bivši selektor “orlova” prvo je isključen zbog šutiranja flašice, zatim su ga uslikali navodno da puši u “bunkeru”, a fotografija za koju se tvrdi da nije foto-montaža je završila kao apsolutni hit na društvenoj mreži Twitter.

Milanisti su poručili da ga obožavaju zbog njegove spontanosti, posebno im je bilo interesantno što je Mihajlović izričito zabranio kontroverznom Mariu Balotelliju da puši, dok je on isto učinio i to tokom derbija s Romom nasred „Olimpijskog stadiona“.

Samouveren i dok ga svi smenjuju: Siniša Mihajlović
Roma je rano došla do vođstva, već u četvrtom minutu preko Rudigera, a konačnih 1:1 postavio je Juraj Kucka na startu drugog poluvremena. Isti igrač bio je tragičar jer je u 61. minutu promašio neverovatnu priliku, što je nateralo Sinišu da šutne flašicu koja se nalazila pored njega i zaradi direktno isključenje. Mihajloviću je očigledno prekipelo, pa je usled nemoći da bilo šta promeni na terenu “pocrveneli” Siniša rešio da se oda nikotinu i povuče nekoliko dimova. Poznato je da bivši selektor Srbije ne krije da voli cigarete, pa ovoga puta nije mogao da odoli iako je meč bio u toku.

Italijanska štampa je pred dvoboj dva velikana spekulisala da je Miha dobio ultimatum od Silvia Berlusconija i da će dobiti otkaz ako ne savlada “vučicu”, ali je po svemu sudeći i remi bio dovoljan da Srbin po ko zna koji put sačuva posao. Mihajlović se osvrnuo i na crveni karton koji je dobio.

"Nisam isključen zbog prigovora sudiji, već zbog šutiranja flašice koja je bila na nezgodnom mestu", objasnio je trener Milana.

Pozdrav Mihe i Tottija
Srdačan pozdrav sa Tottijem!

Okršaj Rome i Milana u Rimu imao je lepu uvertiru nakon što je Siniša Mihajlović prilikom izlaska na teren prišao klupi “vučice” i srdačno se pozdravio s legendarnim kapitenom Francescom Tottijem. Miha i Princ Rima se odlično poznaju još iz igračkih dana i nema dileme da imaju veliko poštovanje jedan prema drugom.

(Alo.rs)
Noviji Stariji