Mihajlović ima deset dana, svađa sa igračima!

Situacija srpskog trenera sve teža!

Remi u Torinu nije dovoljan, ni navijači nisu zadovoljni, a čini se da Mihajlović gubi i njihovu podršku. Milan nije učinio dovoljno da pobedi u Torinu, iako je do poslednjih dvadesetak minuta bio nešto bolji od "Bikova".

Milan jedini ove sezone uzeo bod na gostovanju Torinu 

Posle meča, sukob sa dvojicom igrača, Alexom i Cercijem. Prvi je bio kriv što se uhvatio za slobodnjak iz izgledne pozicije i šutirao očajno, a drugi jer se nije usprotivio Brazilcu iako je trebalo on da šutira. Mihajlovićeve kritike su izazvale revolt dvojice fudbalera, kako pišu mediji, neprijatna scena je nekako okončana, a mnogi podsećaju da su Inzagijeve svađe sa fudbalerima bile početak njegovog kraja.

Ipak, Mihajlović veruje da je pobeda lek, slede dva meča na domaćem terenu, Sassuolo i Chievo, moraće oba da dobije ukoliko želi da sačuva posao.

On i dalje ima poverenje uprave, ali ako ne ostvari maksimalan učinak kod kuće, to će se promeniti.

Pojavio se i problem sa golmanom, Mihajlović je nezadovoljan Diegom Lopezom, Španac brani mnogo slabije ne samo nego u Realu, već i prošle sezone u Milanu.

U osam kola ovog šampionata Milan ima pet bodova manje nego prošle sezone u istom periodu i to je najozbiljnija optužba na račun Mihajlovića, iako se procenjuje da je ovaj tim jači.

Ali, osim Bacce, nijedno od pojačanja ne deluje dobro, Luiz Adriano je razočaranje, Romagnoli i Bertolacci su zajedno plaćeni 50 miliona i za sada ne uspevaju da se uklope na pravi način.

Mihin trenutak istine, u sredu bi mogao ponovo da se sretne sa Berlusconijem, pošto se igra trofej "Luigi Berlusconi", Milan protiv Intera.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji