Senzacionalan povratak na pomolu: Balotelli ponovo na San Siru! (VIDEO)

Nestašni momak italijanskog fudbala ponovo u crveno-crnom dresu
Uprava Liverpoola je izrazila spremnost da pusti praktično već otpisanog igrača, ali želi da ga pošalje u Milano na neku vrstu "subvencionisane pozajmice", gde bi bila spremna da plati veći deo njegovih godišnjih primanja, ali da joj se to vrati preko transfera igrača na kraju sezone...

Puče grom iz vedra neba u Milanu: Mario Balotelli se vraća na San Siro! Tako piše dobro obaveštena Gazzetta dello Sport, koja piše da su Rossoneri veoma blizu dogovora sa Liverpulom oko transfera nestašnog napadača, a da je veliki korak napravljen i sastankom između igrača i trenera Siniše Mihajlovića u Firenci.

Uprava Liverpoola je izrazila spremnost da pusti praktično već otpisanog igrača, ali želi da ga pošalje u Milano na neku vrstu "subvencionisane pozajmice", gde bi bila spremna da plati veći deo njegovih godišnjih primanja, ali da joj se to vrati preko transfera igrača na kraju sezone. Očekuje se da sve bude finalizirano već početkom naredne nedelje.

Balotelli je navodno bio alternativna opcija za dovođenje Zlatana Ibrahimovića, od čega sasvim izvesno neće biti ništa, pa je sada u prvi plan izbio Super Mario.

Balotelli je u Liverpool stigao upravo iz Milana prošlog leta za ogromnih 20.000.000 evra, ali je onda usledila potpuno katastrofalna sezona italijanskog napadača, koji bi mogao da pokuša da ponovo oživi karijeru na San Siru.

Balotelli je za Milan igrao od januara 2013. godine do kraja avgusta 2014. i postigao 26 golova na 43 utakmice.



(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji