NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (29. avgust): Milan radi na dovođenju Witsela! Mexes ostaje, Ibra se ne vraća, Agazzi pojačao Middlesbrough...

Svakog dana, sve do poslednjeg dana avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 86.000.000 evra, očekuje se da će potrošiti najmanje još polovinu od te sume. Zahuktalo se na transfer tržištu kako se približava kraj prelaznog roka. Ostalo je još samo 4 dana, radi se užurbano, tako da će sigurno biti uzbudljivo sve do poslednjeg minuta. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


23:49 – MATRI MOŽE PREĆI U MARSEILLE

Milan Channel takođe prenosi da bi Alessando Matri mogao preći u Marseille do ponedeljka uveče, kada se završava prelazni rok u većini evropskih zemalja.

23:43 – POTVRĐENO: MILAN RADI NA DOVOĐENJU WITSELA!

Milanova televizija je potvrdila da "Rossoneri" poslednjih sati pokušavaju da angažuju Axela Witsela, fudbalera koji je ovog leta bio jedan od prioriteta kluba. Izgleda da je Galliani čekao sam finiš prelaznog roka kako bi doveo Belgijanca iz Zenita.

22:19 – GALLIANI: MEXES OSTAJE, IBRA SE NE VRAĆA

Adriano Galliani se oglasio uoči utakmice sa Empolijem. "Mexes ostaje 100 odsto, Ibrahimović se sigurno ne vraća", dobacio je novinarima Milanov transfer guru.

22:13 – MILAN NE ODUSTAJE OD BELGIJANCA

Opet su otvoreni pregovori o prelasku Axela Witsela u Milan. Rossoneri su stupili u kontakt sa Rusima i nude 3.000.000 evra za pozajmicu plus 22.000.000 evra za obavezan otkup ugovora. Zenit je ranije spustio cenu na 25.000.000 evra, ova ponuda Milana iznosi toliko, ali Rusi bi radije da zaključe kompletan transfer nez pozajmice. Igrač je odbio produžetak saradnje sa Zenitom i insistira na transferu u Italiju. U igri je i Juventus.

19:20 – MASTOUR IDE NA POZAJMICU?

Milanovo čudo od detea Hachim Mastour u Primeri? Mihajlović mu ne pruža šansu i mladi Marokanac bi mogao da završi na pozajmici u Malagi koja panično traži zamenu za Dardera.

14:25 – MIHA ŽELI JOŠ POJAČANJA, ALI...

Siniša Mihajlović smatra da mu trebaju još pojačanja, želi pojačati sredinu terena Sorianom i Perottijem iz Genoe, ali tako ne misle i čelni ljudi u klubu. Adriano Galliani je izjavio da je prelazni rok za Milan završen, bar što se tiče kupovine. Klub će raditi samo na prodaji igrača. Poslednja pojačanja Balotelli i Kucka su zatvorili prelazni rok u Milanu.

14:23 – ZVANIČNO: AGAZZI NA POZAJMICI U MIDDLESBROUGHU

Iskusni italijanski golman će igrati u engleskom drugoligašu na pozajmici (sa pravom otkupa po isteku iste) do kraja sezone.

14:22 – JOSE MAURI ODBIO TRI KLUBA

Jose Mauri odbio je ponude tri italijanska kluba, Atalante, Chieva i Carpija, prenela ja Corriere della Sera. Milan ga planira poslati na jednogodišnju pozajmicu.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još samo 3 dana. Zato nemojte propustiti današnji dan i budite uz nas, saznajte prvi sve najvažnije informacije vezane za naš voljeni klub. Nikako pre toga nemojte propustiti šta se događalo dan ranije.

>>> NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (28. avgust): Mexes se seli u Firencu, zamena stiže iz Intera! Kucka potpisao do 2019!

(ACMilanBalkan / Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji