NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (22. avgust): Sassuolo želi Matrija, nema dogovora za Soriana, novi pregovori u ponedeljak, Milan žrtvuje Palettu, Alex ostaje...

Svakog dana, sve do poslednjeg dana avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 83.000.000 evra, očekuje se da će potrošiti najmanje još polovinu od te sume. Zahuktalo se na transfer tržištu kako se približava kraj prelaznog roka, radi se užurbano, tako da će sigurno biti uzbudljivo sve do poslednjeg minuta. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori..
.
19:25 SASSUOLO ŽELI MATRIJA, MILAN PLANIRA DA GA TRAMPI 

Sassuolo je najnovije ime na listi klubova koji žele iskusnog napadača Alessandra Matrija. On nije u planovima Milanovog trenera Siniše Mihajlovića, ali bi Rossoneri mogli da ga iskoriste kao deo u nekoj trampi. Pominjalo se da bi mogli da proslede novac i Matrija Monacu u zamenu za Moutinha.

18:55 – SPEZIA SE INTERESUJE ZA ZACCARDA

Drugoligaški klub Spezia pokazao je interesovanje za iskusnog defanzivca Cristiana Zaccarda, koji je višak u Milanu.

18:46 – NOVI PREGOVORI ZA SORIANA U PONEDELJAK

Današnji sastanak predsednika Sampdorie Massima Ferrera i potpredsednika Milana Adriana Gallianija, završen je bez dogovora dve strane za Roberta Soriana. Nova runda pregovora zakazana je za ponedeljak, javlja Sky Sport.

15:21 – NIŠTA OD SORIANA, BAR ZA SADA...

Bez dogovora Milana i Sampdorie za Roberta Soriana! Adriano Galliani poručio je za vreme pauze tokom sastanka sa predsednikom Sampe Massimom Ferrerom da su dve strane trenutno daleko od dogovora. Čekamo konačan ishod...

14:50 – MILAN ŽRTVUJE PALETTU

U Milanu su odlučili da bivši igrač PSG-a Alex, ostane u klubu do isteka ugovora (leto 2016.). Žrtvovan bi mogao biti Paletta, koji ima na stolu ponudu Atalante.

14:43 – ALEX IPAK OSTAJE 

Izgleda da Brazilac Alex ipak ostaje u Milanu. Iako je postojala mogućnost da iskusni štoper bude prodat ovoga leta (želeli ga turski Besiktas i Galatasaray) Siniša Mihajlović je procenio da mu je potreban.

13:36 – VEZISTA SAMPDORIE NA KORAK OD MILANA 

Transfer saga oko prelaska Roberta Soriana iz Sampdorie u Milan mogla bi danas da dobije epilog. U poznatom letovalištu Forte dei Marmi trebalo bi da se sretnu predsednik Sampdorie Massimo Ferrero i čelnik Milana Adriano Galliani. Fudbaler koga klub iz Đenove ne pušta, ima klauzulu od 10.000.000 evra, a Rossoneri žele da plate dva puta po 5.000.000 i pride im daju vezistu Antonia Nocerina koga hoće trener Sampe Walter Zenga.

13:34 – GOLMAN MILANA IDE NA POZAJMICU

Iskusni golman Milana Michael Agazzi (31) dogovorio se sa engleskim Middlesbroughom. Bivši čuvar mreže Cagliarija preći će na jednogodišnju pozajmicu.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još samo 9 dana. Zato nemojte propustiti današnji dan i budite uz nas, saznajte prvi sve najvažnije informacije vezane za naš voljeni klub. Nikako pre toga nemojte propustiti šta se događalo dan ranije.

>>> NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (21. avgust): Predsednik Sampdorie poručio Milanu da Soriano košta 25.000.000 evra, Paletta ostaje na San Siru

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji