NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (21. avgust): Soriano košta 25.000.000 evra! Milan dovodi još jednog napadača, Paletta ostaje na San Siru

Svakog dana, sve do poslednjeg dana avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 83.000.000 evra, očekuje se da će potrošiti najmanje još polovinu od te sume. Zahuktalo se na transfer tržištu kako se približava kraj prelaznog roka, radi se užurbano, tako da će sigurno biti uzbudljivo sve do poslednjeg minuta. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


18:46 – PREDSEDNIK SAMPDORIE PORUČIO MILANU: SORIANO KOŠTA 25.000.000 EVRA!

Predsednik Sampdorie Massimo Ferrero poručio je čelnicima Milana da će morati da spreme 25.000.000 evra za kupovinu veziste Roberta Soriana. "Ako je Milan za Bertolaccija dao 20.000.000 evra, logično je da Soriano košta 25.000.000", objasnio je Ferrero.

18:43 – AGAZZI I ZACCARDO NAPUŠTAJU MILAN

Golman Michael Agazzi i iskusni defanzivac Cristian Zaccardo su višak u ekipi Siniše Mihajlovića i oni će u narednim danima napustiti Milan. Karijeru bi mogli nastaviti u Nemačkoj odnosno Turskoj.

15:19 – MILAN DOVODI JOŠ JEDNOG NAPADAČA

Milan još nije završio sa pojačanjima ovog leta. "Rossoneri" žele angažovati još jednog napadača do kraja prelaznog roka, prenosi Sky Sport. Navijači Milana se nadaju povratku Ibre...

14:51 – SORIANO STIŽE KOD MIHE!

Roberto Soriano (24) postaće uskoro novi igrač “Rossonera”, pošto su čelnici dva kluba postigli usmeni dogovor. Opširnije OVDE.

13:53 – SORIANO BLIZU MILANA

Milan je blizu da dovede novo pojačanje ovog leta! Sampdoria je pristala da proda Roberta Soriana za 10.000.000 evra, ali će pored novca u Đenovu otići i vezista Antonio Nocerino, koji će biti uključen u transfer, prenosi Gazzetta dello Sport.

12:55 – PALETTA OSTAJE U MILANU

Siniša Mihajlović je odlučio da zadrži bivšeg igrača Parme, Gabriela Palettu, tvrdi Sport Italia. Milan će se fokusirati na prodaju drugih defanzivaca - Alexa i Zaccarda.

12:53 – MILAN PRAVI PRITISAK NA SAMPU, NUDI I NOCERINA

I dalje traje pritisak Milana na Sampdoriu s namerom da angažuje Roberta Soriana. "Rossoneri" pokušavaju da u posao ubace i Antonia Nocerina na kojeg Mihajlović ne računa, a klub iz Đenove je pokazao interesovanje za njega. Sampdorija i dalje insistira na 10.000.000 evra koji neće biti u ratama.

Do kraja prelaznog roka ostalo je još samo 10 dana. Zato nemojte propustiti današnji dan i budite uz nas, saznajte prvi sve najvažnije informacije vezane za naš voljeni klub. Nikako pre toga nemojte propustiti šta se događalo dan ranije.

>>> NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (20. avgust): Mauri definitivno ide na pozajmicu, Milan želi pojačanje u sredini terena iz Newcastla

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji