NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (20. avgust): Mauri definitivno ide na pozajmicu, nema ponude za Matrija, Milan želi pojačanje u sredini terena iz Newcastla

Svakog dana, sve do poslednjeg dana avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 83.000.000 evra, očekuje se da će potrošiti najmanje još polovinu od te sume. Zahuktalo se na transfer tržištu kako se približava kraj prelaznog roka, radi se užurbano, tako da će sigurno biti uzbudljivo sve do poslednjeg minuta. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


21:29 – CHIEVO SE RASPITUJE ZA NOCERINA

Predstavnici Chieva nazvali su Adriana Gallianija i raspitali se kakva je mogućnost da uzmu Antonia Nocerina, javlja milanska Gazzetta. Kako je Roberto Soriano već viđen kao novi igrač Milana, a pokriva upravo Nocerinovu poziciju, jasno je da će italijanski internacionalac ostati bez mesta u timu.

19:56 – MIHA ODLUČIO - MAURI IDE NA POZAJMICU

Uprava Milana je donela konačnu odluku u vezi Josea Maurija koji je ovog leta pojačao "Rossonere". Siniša Mihajlović je odlučio da je najbolje za mladog Italijana argentinskog porekla da stekne više iskustva tako što će igrati na pozajmici u drugom klubu naredne sezone, gde će sigurno češće dobijati priliku nego u dresu Milana, prenosi Sportmediaset. Za njega je, kao što smo ranije pisali i dalje zainteresovan Carpi, a verujemo da će se pojaviti još neki klubovi koji će želeti talentovanog Maurija.

18:03 – NEMA PONUDE ZA MATRIJA

Proteklih dana se pojavila informacija da je Lazio ozbiljno zainteresovan za Alessandra Matrija, napadača Milana, ali Adriano Galliani tvrdi da do sad nije bilo nikakve ponude od strane rimskog kluba.

15:23 – NEKOLIKO IGRAČA NAPUŠTA MILAN

Kako se približava kraj prelaznog roka, tako su klubovi sve aktivniji na fudbalskom tržištu. Nekoliko igrača će sigurno napustiti "Rossonere" do kraja avgusta, a kandidati su: Agazzi, Alex, Paletta, Nocerino, Suso, Mauri, Cerci i Matri, neki od njih bi trebali otići na pozajmicu u druge klubove.

14:53 – PALETTA MOŽDA OSTANE U MILANU

Agent Palette će se sutra sastati sa rukovodstvom Milana, kako bi razgovarali o njegovoj budućnosti. On se ovog leta povezivao sa mogućim prelaskom u Atalantu, ali su se poslednjih dana pojavile informacije da će ostati u Milanu, a da će klub napustiti Brazilac Alex.

13:13 – CARPI ŽELI MAURIJA

Novi član Serije A od ove sezone, ekipa Carpija, zainteresovana je da u svoje redove dovede Josea Maurija na pozajmicu iz Milana, prenosi Gazzetta dello Sport.

13:11 – MILAN - NOVA META VEZISTA NEWCASTLA 

Siniša Mihajlović i njegov Milan i dalje užurbano tragaju za još jednim igračem na sredini terena. Daily Mail navodi da je poslednji pik na spisku srpskog trenera Moussa Sissoko (26) iz Newcastla, ali bi problem, naravno, moglo da predstavlja obeštećenje od 22.000.000 evra i ugovor koji igrač ima sa "Svrakama" do leta 2019. godine.

13:09 – MIHA SE SREO SA SORIANOM

Iako su iz Milana i Sampdorije demantovali, italijanski mediji navode da se Siniša Mihajlović sreo sa Robertom Sorianom, vezistom sa kojim je do skora sarađivao u ekipi iz Đenove. Prošle sezone Soriano je pod Mihajlovićevim vođstvom odigrao 35 utakmica i dao četiri gola. Izgleda da ćemo na realizaciju transfera ipak morati još malo sačekati.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji