Martinez - Zahvalan Milanu, odabrao Atletico!

Menadžer Jacksona Martineza Louis Enrique Pompeo potvrdio je u utorak uveče da će Kolumbijac nastaviti karijeru u redovima Atletico Madrida.

Čovek koji je ranije juče "dao nadu" navijačima Milana istakavši da Jackson Martinez nije potpisao ništa sa Atletico Madridom srušio je snove "Rossonera".

Menadžer kolumbijskog internacionalca Luis Enrique Pompeo potvrdio je u utorak uveče da Jackson Martinez karijeru nastavlja u Atletico Madridu sa kojim je dogovorena četvorogodišnja saradnja.

"Tvrdim da je posao završen! Martinez je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Atletico Madridom koji je isplatio otkupnu kaluzulu iz njegovog ugovora" rekao je Pompeo.

Kako je naveo menadžer sjajnog napadača, Andriano Galliani učinio je sve da Jacksona Martineza dovede u Milan ali je Kolumbijac želeo u Madrid.

"Zahvalni smo Milanu, posebno Adrianu Gallianiju koji je učinio sve da Jackson pređe u Milan. Moj klijent je odlučio da kaže 'da' Atletico Madridu koji će na njemu graditi svoju igru u narednoj sezoni" dodao je Pompeo.

Porto će od prodaje Jacksona Martineza zaraditi 35 miliona evra koje je i Milan bio spreman da plati, ali očito u ovoj situaciji fudbaler nije želeo u redove slavnog kluba koji se trenutno nalazi u krizi.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji