Van Ginkel: Da dobro završimo sezonu

Proslava gola protiv Rome
Mladi vezista Chelsea proveo je godinu dana na pozajmici u Milanu i smatra da njegov tim mora pobedama da završi lošu sezonu...

Milan je na sredini tabele i nema takmičarski imperativ u poslednja dva meča sezone, ali Marco van Ginkel ističe da njegov tim mora efikasno da završi prvenstvo.

"Poslednji meč sezone na domaćem terenu sa Torinom nam je veoma važan i želimo da uzmemo tri boda. Posle toga imamo meč sa Atalantom i jako je bitno da dobro završimo sezonu", rekao je Van Ginkel.

On ističe da posle loših rezultata fudbaleri Milana moraju da se oduže svojim najvernijim navijačima.

"Sezona je i za nas i navijače bila teška i zbog njih želimo da dobro odigramo poslednji meč na domaćem terenu", dodao je Van Ginkel.

Istakao je da je zadovoljan partijom saigrača u meču sa Romom, te da se nada da će u meču sa "Bikovima" uspeti da ponove takvu igru.

"Dobro smo igrali protiv Rome i atmosfera na stadionu je bila sjajna. Nadam se da ćemo uspeti to da ponovimo i protiv Torina", kazao je Holanđanin.

On je na pozajmici iz Chelsea, a tek u finišu sezone je uspeo da dođe do dobre forme, pa se nada da će u poslednja dva meča biti efikasan.

"Tri igrača su povređena, ali se neki poput Alessia Cercija oporavljaju. Inzaghi može da se pouzda u nas, El Shaarawy i Cerci mogu da postižu golove, a i ja se nadam da bih mogao opet da postignem gol", zaključio je Van Ginkel.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji