Inzaghi: Neću da podnesem ostavku, Milan će odlučiti

Trener Milana Filippo Inzaghi očekuje otkaz predstojećih dana zbog loših rezultata sa "Rossonerima".

Velikan sa San Sira je poražen u poslednja dva kola, a ne zna za pobedu već četiri, pa se pet kola pre kraja sezone praktično oprostio od plasmana u Evropu.

"Ovo je fudbal. Postoje loši dani, a ovakva situacija je uvek rizična za trenera. Za razliku od meča sa Udineseom, dali smo sve od sebe, ali je Genoa bila bolja. Razočaran sam", rekao je Inzaghi.

Već nedeljama se spekuliše o smeni legendarnog golgetera, a čini se da joj je sad najbliži.

"Nikad nisam odustajao, ni kao igrač, ni sada kao trener. Idem uzdignute glave, klub će proceniti situaciju, a ja ću prihvatiti koju god odluku donesu. U četvrtak ću znati", rekao je Inzaghi.

Milan je bio u konkurenciji za Ligu Evrope do pre nekoliko meseci, čak je savladao i Napoli, koji se bori za Ligu šampiona, ali prema rečima Inzaghija, sve je krenulo naopako posle serije povreda igrača.

"Žalim zbog nekoliko odluka, izvinjavam se zbog igre na poslednja dva meča, pored njih najgori je bio protiv Lazia. Sada nam preostaje da na dostojanstven način završimo sezonu. Taktika je nebitna, kada se mučiš ovako, bitne su neke druge stvari", zaključio je "Super Pipo".

Italijanski mediji spekulišu da bi još jedan bivši igrač Milana Christian Brocchi mogao da zameni Inzagija, a poput njega, na mesto prvog trenera "Rossonera" bi stigao sa klupe mladog tima.

(B92.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji