Milanov dan 'D'

Cela Italija gleda u pravcu Milana, velike promene se očekuju u toku današnjeg dana.

Promene, koje se tiču vlasničke strukture, ali i kadrovskih rešenja na klupi prvog tima.

Počnimo redom.

U centru zbivanja su Silvio Berluskoni i gospodin Bee, investitor sa Tajlanda koji već neko vreme obigrava oko "Rossonera".

Čovek po imenu Bee Taechaubol sinoć je načinio krucijalni korak napred u svojoj nameri da postane vlasnik Milana, izveštavaju italijanski mediji. Sastao se Bee sa Berlusc
onijem kasno sinoć, ponudio je 500 miliona evra za 51% vlasništva.

Gazzetta dello Sport izveštava da je Berlusconi na pregovorima pokazao visok duh i sa velikim interesovanjem je saslušao ponudu, te da je odlučio da prespava noć kako bi hladne glave doneo odluku.

Njegova odluka se očekuje danas, Berlusconi će se obratiti medijima i saopštiti javnosti da li je konačno došao kraj Berslukoni ere.

U trku za vlasništvom Milana se uključio i biznismen iz Hong Konga, koji zajedno sa konzorcijumom investitora čeka razvoj situacije, kako bi navodno izneo kontraponudu.

Gazda Silvio je na slatkim mukama, a najnovije informacije kazuju da će tokom popodneva biti održano obraćanje javnosti na kome bi novi vlasnik Bee trebalo da se pojavi sa Berlusconijem u zajedničkom saopštenju o kupovini kluba.

Kako rekosmo, današnji dan bi trebalo da bude pun dešavanja kada je u pitanju Milan, i sa sportske strane.

Naime, izgleda da je Pippu odzvonilo. Najnovija dešavanja, nesulgasice sa igračima i činjenica da rosoneri nisu zabeležili pobedu na poslednje četiri utakmice prelili su čašu.

Italijani izveštavaju da će Iznaghija do kraja sezone na klupi zameniti Christian Brocchi, trener Primavere dok rukovodstvo ne donese odluku o nasledniku.

Pominju se Conte, Mihajlović, Klopp, te Luciano Spalletti.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji