Posle derbija svi ljuti!

Juventus pobedio, nisu blistali. Milan bolji nego što rezultat pokazuje, Galliani se buni, ima li pravo? Kakav je bio italijanski derbi?

Završilo se očekivano, Juventus je slavio sa 3:1 otišao na deset bodova prednosti.

Ipak, Max Allegri je rekao da je njegov tim previše dozvolio Milanu, da su se greške ponavljale u odbrani i da će sledeći put biti kažnjen.

Što se "Rossonera" tiče, nisu delovali loše u polju, ali nemaju kvalitet, videlo se da nije ni do Inzaghija, njegov tim je naivno primio golove, mada ohrabrenje mogu da budu neki delovi igre, tačnije drugo poluvreme do primljenog drugog gola.

Ljutio se Adriano Galliani, kaže da ljudi iz Juventusa nisu pokazali na poluvremenu snimak Tevezovog gola jer je bio ofsajd.

Naknadne analize su izazvale dodatne polemike, a da li Zaccardo stvarno bio poslednji čovek odbrane Milana, veliko je pitanje.


Čini se da Milan ima više pravo da se ljuti na eventualni prekršaj Bonuccija kod drugog gola nad Lopezom, kada je u nastavku akcije štoper Juventusa postigao gol.

Ipak, kada se sve sabere, Juventus je mnogo bolji tim, imali su prilike i da u poslednjih 20 minuta nanesu i ubedljiviji poraz velikom rivalu.

Milan je osetio šta znači Juventusova tvrđava, od kada je otvorena 2010. Juve je izgubio tek par mečeva pred svojim navijačima. I sinoć je bilo kao u grotlu, a neverovatno zvuči podatak da je "Stara Dama" na svom uvek rasprodatom novom stadionu postigla do sada blizu tri gola po meču.
Noviji Stariji