Najnovije transfer novosti: Udinese želi "Faraona", Niang napustio Milan, na izlaznim vratima i Essien

Niang - prvi trening u novom klubu
Essien napušta Milan, gleda ka Americi?

Bivši igrač Chelsea, Michael Essien, napustiće Milan i najverovatnije preći u klub iz MLS lige - Dallas. Gazzetta je prenela kako je Dallas poslao zvaničnu ponudu za Essiena, koju će, veruje se, vezni fudbaler Milana prihvatiti i preseliti se u Ameriku.

Niang novi napadač Genoe

Mladi napadač Milana M’Baye Niang prešao je u Genou na pozajmicu do kraja sezone. Francuz je u toku dana otišao u trening centar Genoe i već je odradio prvi trening u novom klubu. Klub iz Đenove neće imati pravo da otkupi njegov ugovor na kraju sezone.

Catania odbila Milan, Spolli ostaje na Siciliji!

Povrede Bonere i Zapate primorale su upravu Milana da dovede pojačanja u odbrani. Jedan od meta je bio Nicolas Spolli iz Catanie, ali je ovaj drugoligaški klub olako odbio Rossonere već pri prvom pokušaju da dovedu ovog iskusnog 31-godišnjeg štopera. Spolli će ostati na Siciliji.

Osvaldo čeka ponudu Milana

Pablo Osvaldo je odbio QPR jer se nada ponudi Milana. On će napustiti Inter do kraja meseca, ima mnogo zainteresovanih klubova, ali igrač Sauthamptona želi u Milan.

Udinese želi "Faraona"

Udinese je zainteresovan da dovede Stephana El Shaarawy-a na pozajmicu, preneli su italijanski mediji. Dolaskom Alessia Cercija, očekuje se da će El Shaarawy imati manju minutažu kod Inzaghija, pa samim tim postoji mogućnost da napusti Milan u ovom prelaznom roku.
Noviji Stariji