Najnovije transfer novosti: Essien ostaje do leta, Milan ponudio 8.000.000 evra za Ribeira! Naredne nedelje stiže Baselli...

Krilo Cruzeira na meti Milana
Baselli naredne nedelje u Milanu

Milan vodi pregovore sa Atalantom u vezi Basellija. Mladi fudbaler sredine terena bi mogao pojačati Milan već naredne nedelje, preneli su italijanski mediji.

Milan ponudio 8.000.000 evra za Ribeira!

Milan je navodno ponudio 8.000.000 evra za Evertona Ribeira! U pitanju je krilo Cruzeira, fudbaler koji ima 25 godina. Vest koja nam ne deluje baš realno.

Agent: Essien ostaje u Milanu do leta

Agent Michaela Essiena je poručio da njegov klijent neće napustiti Milan ove zime iako ima nekoliko ponuda premijerligaša, a pre nekoliko dana je odbio klub iz MLS lige Dallas. Fabian Piveto je rekao je da će Essien ostati u Milanu do leta, a da će onda pokušati da pronađe novi angažman svom klijentu. Podsetimo, Essienu ističe ugovor na leto.

Milan dovodi levog beka iz Turske?

Vangioni, Siqueira, Pasqual, Santon, Antonelli... sve su to igrači koji su se dovodili u vezu sa Milanom u prethodnom periodu, no izgleda da nijedan od njih neće doći na San Siro. Milan očajnički traži pojačanje na poziciji levog beka, a poslednje ime koje se dovodi u vezu sa Milanom je Alex Telles iz Galatasaraya. Naravno, Milan bi njega prvo doveo da pozajmicu, a onda bi želeo da otkupi njegov ugovor. Turski klub za njega traži 10.000.000 evra.
Noviji Stariji