Najnovije transfer novosti: Boneri produženje ugovora, Allegri zove Pazzinija, Milan sprema ponudu za Siqueiru

Milan sprema ponudu za defanzivca Atletica

Milan pazari kod Simeonea? "Rossoneri čitave sezone imaju problema u odbrani, a oni su još veći posle povrede Kolumbijca Cristiana Zapate i Mattie De Sciglia. Bek madridskog Atletica Guillerme Siqueira je Gallianijev prvi pik i mediji na Apeninima spekulišu da će Milanezi uskoro put Madrida poslati ponudu tešku 5.000.000 evra. Ipak, čini se da Jorgandžije nemaju interes da prihvate tu sumu s obzirom na to da su za Brazilca nedavno platili duplo veći iznos Granadi.

Allegri zove Pazzinija u Juventus!

Bivši trener Milana Massimiliano Allegri pozvao je telefonom Giampaola Pazzini kako bi ga ubedio da se preseli u Torino, saznaje Sportmediaset. Trener Juventusa je odlično sarađivao sa Pazzinijem u Milanu, pa ga je navodno ubeđivao da pređe u Juventus već u ovom prelaznom roku, ali da može i na leto. Pazziniju ističe ugovor sa Milanom krajem juna.

Milan čeka kraj prelaznog roka kako bi doveo Destra

Milan bi mogao krenuti u napad na Mattiu Destra, ali tek u zadnjim danima prelaznog roka, preneli su italijaski mediji. Za sada nema ničeg novog. Čeka se da li će Roma angažovati nekog napadača, pa će u tom slučaju i Destro napustiti Olimpico.

Van Ginkel se vraća u Chelsea

Sve je izvesnije da će Marco van Ginkel prevremeno napustiti Milan, pošto je Jose Mourinho veoma nezadovoljan zbog toga što je Holanđanin u Italiji odigrao samo dve utakmice pre no što je u decembru povredio zglob. A na San Siro je otišao da bi sakupljao minute. Ne baš idealan posao Plavaca.

Bonera u Milanu još godinu dana?

Milan je navodno spreman ponuditi Daniele Boneri produžetak ugovora na još godinu dana. Iskusnom defanzivcu ugovor sa Milanom ističe na leto, a iako ima 33 godine mogao bi se zadržati na San Siru i naredne sezone.
Noviji Stariji