Calcio - Valcer napadača!

Svi vodeći klubovi Serije A će ove zime dovesti novog napadača. Ovako izgleda trenutna situacija, poslovi blizu kraja!

Stvar koja bi trebalo da pokrene sve ostale je očekivani transfer Mattie Destra u Milan. U suprotnom smeru, u Rim bi trebalo da ode Stephan El Shaarawy.

Ali, to bi bio samo početak. Milan, da bi doveo Destra, mora da se oslobodi Pazzinija kome ugovor ističe na leto. Gledaju ka Torinu, Juve je spreman da dovede "Pazza", kao zamenu za Giovinca koji će takođe pola godine pre isteka ugovora napustiti klub u kome je ponikao.

On će najverovatnije u Fiorentinu, Juventus želi da dovede golmana Neta kome ističe ugovor i biće dugoročna zamena za Buffona.

Ali i Fiorentina hoće da se oslobodi jednog napadača. Mario Gomez je razočarao, nije imao sreće sa povredama, ima problem sa navijačima i mogao bi da se preseli u Romu koja će sada tražiti "razbijača" ako ode Destro.

Inter je naravno doveo Podolskog, želi da se oslobodi Osvalda posle incidenta koji je imao sa Icardijem, ali čini se da "Johnny Depp" koji je na pozajmici iz Southamptona zbog visokih primanja ne može lako da nađe klub. Ipak, posle povrede Matrija, Genoa bi ga dovela na pozajmicu.

Mihina Sampdorija danas završava posao oko Eto'o-a. Kamerunac će živeti u Milanu, igrati u Genoi a biće zamena za Manola Gabiadinija koji je pojačao Napoli.

Od timova iz vrha ostaje Lazio koji ima Đorđevića i Klosea, Postoji mogućnost da se legendarni "Miro" vrati u Bundesligu, želi ga Werder, u tom slučaju će Lotito i Tare će tražiti napadača, mada je malo verovatno da će se odreći Nemca do juna.

Dodajmo da je Torino uzeo Maxi Lopeza, da je Cagliari doveo Duju Čopa iz Dinama, ali da želi i Floccarija, jasno je da Italijani ove zime jure golove. Rasplet će uslediti, kao u svakom predstavi u samom finišu prelaznog roka, za dve nedelje.
Noviji Stariji