Inzaghi: Možda oni koji nas gledaju rizikuju srčani udar, ali barem se zabavljuju

Milan, pod vođstvom Pippa Inzaghija, igra prilično promenljivo i nepredvidljivo. Kada mislite da će da izgube "Rossoneri" pobede, kada mislite da će da pobede onda odigraju nerešeno ili izgube. Jedno je sigurno - na njihovim mečevima golovi su zagarantovani...

„Ljudi misle da će utakmice na gostovanjima protiv Empolija i Cesene biit lake, ali one nikada nisu kada su u pitanju povratnici u Seriju A. Kao trener gledam da poboljšam igru ekipe iz meča u meč i osećam da to radim. Imamo dobar timski duh i možda oni koji nas gledaju rizikuju srčani udar, ali barem se zabavljuju. To je ono što želimo da vratimo Milanu“, rekao je Inzaghi.

Nekadašnji ofsajd majstor žali zbog remija pogotovo zbog jedne stvari.

„Šteta je što nismo iskoristili to što je u ovom kolu Inter izgubio, a Fiorentina odigrala nerešeno, tako da smo se svi mi koji se borimo za što bolju poziciju na tabeli usporili“.

Fernando Torres nije bio tako opasan kao u nekim prethodnim duelima.

„Torres nije igrao dugo. Povreda ja usporila njegov ritam treninga. Igrao je u utorak, pa sam morao da pošaljem par svežih nogu na teren. Na žalost, kada je pocrveneo Zapata, spali smo na desetoricu, tako da nije mogao mnogo da pomogne“, objasnio je Inzaghi.
Noviji Stariji