Liverpool ne želi Balotellija, Robinho ide u UAE

Robinho ide u UAE

Milan mora da proda Robinha (30) kako bi uspeo da dovede pojačanja, a izgleda da se sreća konačno osmehnula "Rossonerima" te je Brazilac blizu prelaska u Al Ahli iz Dubaija, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a priča se o dvogodišnjem ugovoru.

Torino sprema novi ugovor za Cercija

Još jedna loša vest za navijače Milana - dok "Rossoneri" planiraju da dovedu Alessia Cercija Torino ne stoji skrštenih ruku već pokušava da osigura ostanak krilnog fudbalera u Torinu i sprema novi ugovor.

Milan želi da proda Essiena, samo kome?

Michael Essien je zimus stigao u Milan bez obeštećenja, a "Rossoneri" već sada razmišljaju da prodaju bivšeg vezistu Chelsea, mada strahuju da ne bi mnogo zaradili od njegovog transfera zato što 31-godišnji fudbaler nije pružao dobre igre.

"Rossoneri" žele Campbella na pozajmicu, ali...

Milan ne odustaje od pokušaja da pozajmica Arsenalovog igrača Joela Campbella, uprkos tome što je Arsene Wenger rekao da Kostorikanac ove sezone neće ići na pozajmicu.

Liverpool ne želi Balotellija

Šef stručnog štaba Liverpoola Brendan Rodgers je demantovao da njegov klub želi da dovede Maria Balotellija, on je kategorički odbacio ovaj transfer.
Noviji Stariji