Radovanović: Protiv Milana na sve ili ništa

Fudbaleri Chieva napravili su korak napred ka opstanku nakon što su u prethodnom kolu Serije A savladali ekipu Bologne sa 3-0. Srpski fudbaler Ivan Radovanović odigrao je izvanredno svih 90 minuta za pobedničku ekipu i svestan je koliku težinu je imao taj trijumf.

"Protiv Bologne smo ostvarili veliku pobedu, oni su nam direktan konkurent za opstanak. Iako rezultat možda to ne govori, bilo je zaista teško, ali smo igrali na domaćem terenu, pa smo iskoristili tu prednost", kaže Radovanović.

Chievo je još daleko od bezbedne zone i naredni stepenik u borbi za opstanak biće gostovanje ekipi Milana. 'Rossoneri' su u prethodnom kolu savladali Fiorentinu čime su prekinuli niz od čak pet utakmica bez pobede. Radovanović kaže da će njegov tim u Milano otići rasterećen.

"Već u subotu nas čeka druga teška utakmica, protiv Milana u gostima. Idemo u Milano gde nemamo šta da izgubimo, a ove godine već smo uzeli bod Interu na San Siru. Posle te utakmice nas očekuju svi dueli sa konkurentima za opstanak uključujući i gradski derbi u subotu", rekao je Radovanović.

Ekipa Chieva trenutno zauzima 16. mesto u Seriji A, sa samo tri poena od Livorna koji je prvi tim ispod crte.
Noviji Stariji