Galliani: Neću više da se pečem na tihoj vatri!

Adrianu Gallianiju dozlogrdilo ponižavanje u Milanu, klub će napustiti u narednih sedam dana, "Rossonere" boli glava od njegovog zahteva za odštetu!

Adriano Galliani je ćutao od kako je kriza počela, videlo se da mu je situacija neprijatna, Berlusconi ga je žrtvovao, a konce je preuzela vlasnikova ćerka Barbara.

Ona je pre par dana probala da zakaže sastanak sa Gallianijem na kome bi se razgovaralo o miru do kraja sezone, ali je on odbio da se sastane sa lepom Barbarom.

"Corriere della Sera" piše da je veoma ljut zbog načina na koji se ponašaju prema njemu.

"Ponizili su me, ovo je udarac na moju reputaciju, neću više da se pečem na tihoj vatri", rekao je Galliani koji je uz Berlusconija od početka u Milanu, a od sredine sedamdesetih su bili poslovni partneri.

Galliani želi da ode u narednih sedam dana, traži odštetu od 50 miliona evra, jasno je da klub želi da mu vidi leđa, ali smatraju da je pomenuta suma previsoka. Već je jasno da Berlusconi neće platiti ovo iz svog džepa, već da će odšteta ući u platne bilanse kluba.

Milan nema taj novac, ove sezone bi od Lige šampiona, ako se plasiraju u osminu finala mogli da zarade 30 miliona evra, izvesno je da naredne neće igrati u najkvalitetnijem evropskom takmičenju, osim ako ne naprave čudo i osvoje trofej.

Zbog samih poslovnih knjiga, odnosno mogućnosti da se samo ove sezone do 31. decembra isplati odšteta, klubu se žuri, ako bi pomenuta suma ušla u bilans za narednu godinu, Milan bi ponovo došao pod udar Platinijevog fer pleja.

Bilo kako bilo, Adriano Galliani sve ovo nije zaslužio, ali ovo su očigledno nova vremena.
Noviji Stariji