Drama u Milanu: Navijači čekali igrače ispred garaže, Balotelliju savetovano da se ne pojavljuje

Navijači Milana bili su u prederuptivnom stanju i pre meča sa Genoom, a posle novog kiksa ekipe Massimiliana Allegrija (1:1), "pukli" su od besa! Revoltirani tragičnim rezultatima "Rossonera", koji su bez pobede pet kola i bliži su zoni ispadanja nego vrhu tabele, oko 400 ljutih tifoza Milana sačekalo je ispred garaže stadiona igrače i uvredljivim pokličima im glasno poručili šta misle o njihovoj igri.

"Vi ste ekipa ku...... sinova",  urlali su ultrasi "Rossonera", čekajući da se pojavi neko od fudbalera i obrati im se.

Sve to vreme u blizini bile su raspoređene jake snage policije naoružane i spremne da deluju u slučaju da se situacija otrgne kontroli.

Italijanski mediji pišu da je Mario Balotelli, koji je promašio penal protiv Genoe, želeo kolima da prođe kroz rulju i da razgovara sa navijačima, ali su mu pripadnici policije savetovali da to ne čini iz bezbednosnih razloga.

Jedini koji su izašli pred tifoze bez bojazni da će im se nešto dogoditi bili su Kaka i golman Abbiati, i obećali da će od sledeće utakmice svi igrači na čelu sa njima "ginuti" na terenu. Navijači su ih pozdravili aplauzom.

Na utakmici sa Genoom pristalice Milana okupljeni u "Curva Sud" brojnim transparentima su ukazivali na alarmantno stanje u klubu: "Vi ste za sapunicu, za nekoliko meseci uništili ste sve što je decenijama stvarano", glasila je jedna od poruka za rukovodstvo.

Bilo je i onih pretećih za igrače: "Ako ne počnete da pljujete krv na terenu, počnite da se bojite". 
Noviji Stariji