Balotelli: Arnautović je najluđi čovek kog sam upoznao!

Jedan od najkontroverznijih fudbalera današnjice, čuven po raznim situacijama i ludorijama van fudbalskih terena, svakako je fudbaler Milana Mario Balotelli. Međutim, "nestašni dečko" italijanskog fudbala ističe da postoji fudbaler koji ima mnogo luđi karakter od njega - Marko Arnautović, austrijski reprezentativac srpskog porekla. Napadač Milana rekao je da često razgovara sa Arnautovićem, fudbalerom Stoke-a, pogotovo što dvojicu prijatelja susreću iste stvari i situacije o kojima vole da pišu mediji.

"Engleski mediji vole da govore o meni, ali obećavam vam da će Marko učiniti da me gledaju kao najdosadnijeg čoveka na svetu. Arnautović je jedan od najzabavnijih i najluđih ljudi koje sam ikada upoznao. Nijednog trenutka nije dosadno u njegovom društvu. Za nekoliko meseci engleski novinari će se pitati ko je Mario", istakao je Balotelli, prenosi Daily Mail.

Svojevremeno, Balotelli i Arnautović su igrali zajedno u milanskom Interu, koji je tada predvodio Jose Mourinho.

"Jose Mourinho se ponašao kao deda i pretvarao se da smo mu napravili mnogo problema. Ali, on je priznao da se najviše zabavljao trenirajući nas. Znao je da mu sa nama nikada neće biti dosadno", rekao je Balotelli.
Noviji Stariji