LŠ - Milan gostuje Ajaxu

Sutra su na programu utakmice drugog kola grupne faze Lige šampiona u grupama E, F, G i H. Nama zanimljiva igraće se u Holandiji.

U Amsterdamu igraju višestruki evropski prvaci - Ajax će na Amsterdam areni sutra od 20.45 igrati protiv Milana.

Četvorostruki evropski šampion Ajax će pokušati da osvoji prve bodove u grupi, a sedmostruki prvak Milan želi drugu pobedu, kako bi zadržao korak s Barcelonom.

Milan u utakmicu ulazi posle pobede nad Sampdorijom od 1:0, a zauzima deveto mesto na tabeli Serije A.

U ekipi Milana biće napadač Mario Balotelli, koji se vraća u tim nakon što je propustio poslednje dve utakmice u Seriji A, a spreman je i Riccardo Montolivo. Zbog povreda neće biti Kake, De Sciglia, Bonere, Pazzinija i Silvestrea.

Napadač Ajaxa Kolbeinn Sigthorsson, koji je na 10 utakmica ove sezone postigao šest golova, rekao je da je Milan "za nivo ili dva iznad svojih protivnika".

Ekipa Franka de Boera u utakmicu ulazi posle ubedljive pobede u prvenstvu od 6:0 protiv ekipe G.A. Eagles i nalazi se na četvrtom mestu na tabeli s bodom zaostatka za prvoplasiranim Twenteom.

U ekipi Ajaxa zbog povrede tetive neće biti Bojana Krkića, a meč će propustiti i Thulani Serero zbog stomačnih problema i Joel Veltman zbog povrede kolena.
Noviji Stariji