Iker počeo pregovore sa Milanom?!

Navodno su se predstavnici Milana sastali sa agentom kapitena Reala i spremni su da pregovaraju sa Realom. U obzir dolazi samo januar...

Milan smatra da bi mogao da pobedi engleske klubove i da u januaru ugrabi Ikera Casillasa.

Preduslov je da kapiten Merengesa od Pereza zatraži da napusti klub jer ne želi da bude rezerva Diegu Lopezu. Navodno je sam golman razgovarao i sa Del Bosqueom koji mu je otvoreno rekao da će ako ne bude branio standardno u Realu njegovo mesto na golu Španije preuzeti Victor Valdes.

Naravno, nema opasnosti oko mesta u reprezentaciji, ali Casillas ne želi da bude rezerva na Mondijalu.

On bi u slučaju da do zime ne izbori mesto ultimativno zahtevao da ode iz kluba, prelazak u neki drugi španski tim ne dolazi u obzir, a Milan je odlična solucija.

Pre svega, jer bi imao garantovano mesto u timu, pošto "Rossoneri" nisu zadovoljni Abbiatijem, to jest njegovom formom. Uz to Galliani ima odlične odnose sa Perezom i smatra da bi dobra solucija bila i da Casillas dođe na pozajmicu, a onda bude otkupljen u junu.

Engleski klubovi bi Španca, ali malo kome od vodećih timova je potreban golman u januaru, u svim vodećim ekipama golmani su neprikosnoveni, čak je i Moyes poručio da je De Gea bez ikakve dileme prvi izbor.

Casillas ne može da rizikuje i da ode u Englesku i na proleće sedi na klupi ili se bori za mesto u timu i prolazi period prilagođavanja, drugi deo sezone za njega će biti ključan.

Mediji, istina katalonski, kao i italijanski pišu da je njegov agent već razgovarao sa Milanom, da bi Iker morao da se odrekne dela primanja jer "Rossoneri" ne mogu da plate oko 6 miliona evra koliko sada ima u Realu.

Za njega to nije problem, imperativ je da brani jer mu je Mondijal važniji od svega.

Milan insistira na transferu u januaru, smatraju da će u junu stvari biti mnogo drugačije, uključiće se više timova, a nije nemoguće da ni Ancelotti, ako ne ostvari uspeh, ode iz Madrida, što bi moglo da promeni Casillasov status.

Za Casillasa je najgora stvar što Diego Lopez brani sjajno već gotovo godinu dana i niko ne može da trenutno zameri Ancelottiju što je njemu pružio šansu.
Noviji Stariji