Allegri: Verona je bila opomena

Trener "Rossonera" očekuje da će njegovi izabranici u predstojećem susretu sa PSV-om dokazati da se loš pristup iz duela sa Veronom neće ponavljati i da će ekipa obezbediti plasman u grupnu fazu LŠ.

Fudbaleri Milana remizirali su sa PSV-om u prvom susretu play-off faze kvalifikacija za LŠ a potom bili poraženi na premijeri u Seriji A.

Massimiliano Allegri priznao je da je prvi put od dolaska u klub video loš pristup utakmici kod svojih igrača ali se nada da on neće biti ponovljen u revanšu sa Holanđanima.

"Prvi put tokom boravka u Milanu video sam loš pristup utakmici. Verona mora da nam bude upozorenje i moramo da se trgnemo ukoliko želimo dobar rezultat protiv PSV-a", kazao je Allegri.

"Rossoneri" su u prvom susretu odigrali nerešeno 1:1 u Ajndhovenu ali je i Allegri svestan da se domaći tim propisno ispromašivao i tako omogućio Milanu povoljan rezultat pred revanš.

"Stvorili su previše šansi u prvom meču i time nam zagorčali život. Moramo da zadržimo pozitivan stav i da odigramo napadački u susretu koji je jako važan", konstatovao je Allegri.

Strateg Milana dodao je da se Robinho ponovo lakše povredio i da neće biti spreman za sutrašnji duel sa PSV-om koji se igra na "San Siru".
Noviji Stariji