Gallianijeva osveta, Jovetić u Milanu?!

"Rossoneri" će pokušati da dovedu Stevana Jovetića iz Fiorentine, priča se da nude El Shaarawy-a u zamenu!

Juve je uzeo Teveza, u Milanu nisu imali novca, Argentinac nije želeo da čeka eventualnu prodaju Boatenga i Robinha.

Sa druge strane, dolazak Argentinca ne znači da je italijanski šampion odustao od Crnogorca. Međutim, oni neće platiti 30 miliona evra koliko traži Fiorentina, poslednja ponuda je 20, plus polovina ugovora Gabbiadinija i Maronea.

U Toskani se nadaju da bi u igru mogli da se uključe engleski klubovi, ali za sada nema naznaka da bi neko hteo da plati željenu sumu, priča se o City-u, ipak oni i dalje imaju druge prioritete.

Jovetić želi da ostane u Italiji, ali na pomolu bi mogao da bude veliki preokret. Navodno je Adriano Galliani stupio u kontakt sa vlasnicima Fiorentine, porodicom Della Valle i direktorom Pradeom, razmatra se mogućnost da Milan i Fiorentina izvrše trampu i da na "Franchi" umesto Jo-Joa stigne El Shaarawy.

"Faraon" je odigrao fantastičnu polusezonu, nakon toga je pao u formi, pričalo se da nije više nedodirljiv i da bi ga Milan prodao za 40 miliona evra. Ipak to je previše, ništa od ponuda PSG-a i Monaca kako se Galliani nadao, ali bi eventualno mogao da ga menja za Jovetića jer je cena dvojice mladih igrača slična.

Ne vidi se jasno ko bi bolje prošao, mada Jovetić ima više iskustva, ali je El Shaarawy zaista nagovestio ogromne mogućnosti prošle jeseni.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji