Menadžer demantovao: Milan nije zvao Vidića

Informacija da novi menadžer Manchester Uniteda David Moyes želi da podmladi poslednju liniju i da bi se možda odrekao usluga Nemanje Vidića, odmah je proizvela medijske špekulacije da srpski as ide u Milan, na čijoj je listi želja već pet godina.

Zbog toga što gotovo svi mediji u Engleskoj i Italiji licitiraju kao na pijaci, morao je da reaguje menadžer igrača Silvano Martina.

- Prvi put čujem da se Milan interesuje za Nemanju, a ako ja ne znam ništa o tome, onda se radi samo o glasinama. Vidić nema ponudu Milana, niti ima bilo kakav problem u Manchester Unitedu. Neozbiljno je baviti se špekulacijama oko Nemanje koji nije običan igrač, već kapiten Uniteda - istakao je juče Martina.

Podmlađivanje odbrane „crvenih đavola“ najavio je još tokom prošle godine ser Alex Ferguson, kao posledicu sve češćih povreda Ria Ferdinanda i Nemanje Vidića. Ali, Rio je produžio ugovor, dok je Moyes izjavio da promene kapitena neće biti, što se, bar za sada, kosi sa pričom o odlasku srpskog asa. Ezequiel Garay iz Benfice je pik „đavola“ već dve godine, njegov transfer je i sada aktuelan.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji