Berlusconi ima "zmiju u džepu"

Gazda Milana ponudio smešnu sumu Allegriju kao obeštećenje što je trener odbio. Ni Clarence Seedorf ne može da računa na neki veći novac.

Allegri ima još jednu godinu ugovora, Milan bi trebalo da mu naredne sezone isplati oko 3 miliona evra.

Međutim, s obzirom da će biti smenjen ponuđena mu je odšteta, kako se saznaje u pitanju je potcenjivačkih pola miliona evra, što je on na jučerašnjem sastanku sa Gallianijem odbio.

Poručio je da će naredne sezone sedeti kod kuće i primati platu od Milana, iako ima otvoren poziv Rome. Rimljani su spremni da mu plate isto onoliko koliko je imao na San Siru, ali Allegri je ljut na ponašanje "Rossonera" i neki izvori govore da je spreman da naplati sve do poslednje pare.

Galliani je pokušavao da natera Berlusconija da se predomisli i da šansu Allegriju i naredne sezone, ali od toga nema ništa. Pregovori sa Seedorfom su odmakli, iako su navijači protiv jer Holanđanin je početnik.

Kako sada stvari stoje Seedorf bi mogao da računa na sumu od oko milion evra godišnje što je svakako najmanja plata koju je imao jedan trener Milana od kada je Berlusconi kupio klub 1986. godine.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji