Balotelliju prekipelo: Sledeći put odlazim!

Super Mario će napustiti teren kada ga sledeći put budu vređali na rasnoj osnovi. Koji je razlog zbog čega nije napustio nedeljnu utakmicu?

Balotelli kaže da je promenio mišljenje kada su u pitanju rasistički povici.

"Pre me nije bilo briga jer su u pitanju nesrećni i neuki ljudi koji na taj način leče frustracije", podsetio je fudbaler na svoj raniji stav.

"Sada sam promenio mišljenje, nešto mora da se učini kako bi se tim glupostima stalo na put. Meni je dosta, ovo je poslednji put da sam ostao. Pričao sam i sa Boatengom, kada se sledeći put ovakva stvar bude dogodila, izlazim sa terena", najavljuje Balotelli.

Razmišljao je u nedelju uveče da napusti utakmicu.

"Problem je bio rezultat koji nije bio povoljan za nas, rekli bi da prekidamo meč jer nam ne odgovara", objašnjava fudbaler Milana.

"Da je bilo 3:0 za Milan, napustio bih teren, pa neka izgubimo službenim rezultatom", dodao je Balotelli.

Glas je podigao i Sepp Blater, ali i italijanska javnost koja smatra da novčana kazna za Romu nije dovoljna i da se mora preduzeti oštrija akcija. Balotelli će sigurno i naredne sezone biti na meti, ove je zbog suspenzije propustio gostovanje Juventusu na čijem je stadionu redovno izložen uvredljivim povicima i vređanjima koja se tumače kao rasizam.

Zimus je u prijateljskom meču sa Pro Patrijom, Kevin-Prince Boateng bio na meti rasista, a fudbaleri Milana su napustili teren.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji