Vidić prvi letnji pik "Rossonera"

Defanzivac Manchester Uniteda Nemanja Vidić mogao bi na leto da se preseli u Milan koji ga je označio kao primarnu "metu" letnjeg prelaznog roka.
Kako ekskluzivno otkriva sportski portal Goal.com, Vidića je Milan spreman da plati 12 miliona evra, ne uključujući pritom moguće bonuse, a u upravi Rossonera nadaju se da će "crveni đavoli" pristati na ponudu.

Vidić je u poslednje vreme prečesto povređen, što se nimalo ne dopada čelnicima Uniteda koji se plaše da on više neće igrati na prepoznatljivom nivou.

Kako mu ugovor ističe 2014. godine, sve veća je verovatnoća da bi mogli da ga prodaju nekom od zainteresovanih evropskih giganata.

Milanu je očajnički potreban partner za Philipa Mexesa na mestu centralnog defanzivca, a ukoliko Rossonerima propadne ova zamisao, pokušaće da kupe Davida Astorija iz Cagliarija, ili pak Angela Ogbonnu, fudbalera Torina.

U igri će tokom leta, u slučaju nedolaska Vidića biti i Mehdi Benatia i Danilo iz Udinesea, a Milan će probati da dovede i Kurta Zumu iz francuskog St. Etienne-a.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji