PSIHIČKI PROBLEMI MU UNIŠTAVAJU KARIJERU: Zbog stresa i depresije Paqueta završio u bolnici!

Lucas Paqueta ove je sezone skupio 15 nastupa za Milan — ukupno 727 minuta, jedna asistencija, nula golova.

U poslednjem, 20. kolu Serie A Milan je savladao Udinese 3-2. Paquetá je ponovno bio na klupi i ponovno nije ušao u igru. Nije se baš osećao najbolje i nakon utakmice završio je u bolnici. Provedene su pretrage, ustanovilo se da je sa srcem sve u redu, ali se i ustanovilo da Paqueta pati od depresije, anksioznosti i stresa. Nije stoga čudno da Paqueta sa San Sira želi otići što je pre moguće.

Ukratko, traži se ili transfer ili pozajmica. Spominju se svote od 20 milijuna evra, što Milanu, očito, nije dovoljno. Paqueta je u Milan stigao početkom 2019. godine iz Flamenga za 35 miliona evra, a međuvremenu mu se vrednost na tržištu gotovo prepolovila.

Pod Gattusom igrao je redovno, dok Giampaolo i Pioli na njega nisu obraćali previše pažnje. Prema onome što se može pročitati, problem je i taj što Paqueta u Milanu nema nikakav društveni život. Takođe, tu je i problem njegova statusa u brazilskoj reprezentaciji, gde za njega vrlo verovatno neće biti mesta niti u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo niti na kontinentalnom takmičenju Južne Amerike.

Uglavnom, čari suvremenog života na San Siru…

(Espreso.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji