ISKUPLJENJE: Čelnici Milana rade na poslu koji će oduševiti navijače

Nakon izuzetno bezobraznog poteza u kojem su Zvonimiru Bobanu uručili otkaz tako što su mu poslali pismo, čelnici Milana krenuli su po iskupljenje kod navijača.

Očito nisu želeli razgovarati oči u oči pa su putem pisma Bobanu saopštili da više nije sportski direktor Milana.

Sve podele u Milanu su se počele događati nakon što su određeni čelnici kluba odlučili dovesti Ralfa Rangnicka koji će od iduće sezone po svemu sudeći voditi glavnu reč na San Siru.

U međuvremenu, uprava „Rossonera“ predvođena Ivanom Gazidisom krenula je u realizaciju posla koji će oduševiti navijače ovog velikana.

Naime, Milan se, prema pisanju Gazzetta dello Sport, okrenuo poslu produženja trenutnog ugovora s kapitenom Alessiom Romagnolijem.

Ključna figura crveno-crnih ima ugovor do leta 2022. godine, ali novine tvrde da se Rossoneri nadaju da će izbeći potencijalne probleme i da će uskoro sa svojim kapitenom dogovoriti novi ugovor.

Izveštaj tvrdi da će pregovori s igračevim agentom Minom Railom započeti uskoro, jer se 25-godišnjak etablirao kao vođa ekipe sa San Sira.

Romagnoli je u Seriji A za Milan ukupno odigrao 181 utakmicu, otkako je u avgustu 2015. godine stigao iz Rome u transferu vrednom 25 miliona evra.

(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji