Serija A - "Derbi Italije" za Uskršnji vikend

Inter će pokušati da zaustavi Juventus i produži nadu u treće mesto. Napolitanci putuju u Torino, Milan za nastavak sjajne serije u Veroni...

Kompletno kolo na programu je u subotu, razlog je Uskrs, pa se svi mečevi igraju dan ranije.

Prvi put u poslednjih 15 godina, derbi između Intera i Juventusa igraće se u popodnevnom terminu (15:00h). "Derbi Italije" značajan je za oba tima, iako Juventus ima +9 u odnosu na Napoli i već sredinom nedelje igraju protiv Bayerna u Ligi šampiona.

Conte insistira da neće taktizirati i da će njegov tim igrati na pobedu. Inter mora do bodova, Milan odmiče na trećem mestu.

Napoli će navijati za Inter, ali sami gostuju u Torinu. "Bikovi" imaju sasvim solidnu sezonu, deset su bodova iznad linije ispadanja i svakako da su blizu opstanka.

Milan gostuje u Veroni, Chievo je takođe blizu spasa, mogu da igraju rasterećeno, ali su "Rossoneri" veliki favorit u ovoj utakmici. Utakmica pičinje u 18:30. I Fiorentina je u trci za treće mesto, ali igraće pred praznim tribinama na Sardiniji protiv Cagliarija.

Roma će u Palermo, Sicilijanci su pet bodova ispod linije spasa, dok Genoa dočekuje Sienu u meču koji bi možda mogao da Ligurijanima na kraju donese spas.

Subota:

Inter - Juventus 15:00
Genoa - Siena
Atalanta - Sampdoria
Cagliari - Fiorentina
Palermo - Roma
Udinese - Bologna
Parma - Pescara
Lazio - Catania
Chievo - Milan 18:30
Torino - Napoli 21:00

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji