El Shaarawy: Balotelli među najboljima na svetu

Stephan El Shaarawy, napadač Milana, izjavio je da uživa u saradnji sa Mariom Balotellijem i na klupskom i na reprezentativnom nivou.

El Shaarawy nije više tako efikasan kao ranije od kada je uparen sa Balotellijem, ali kaže da u fudbalu ima mnogo više posla od postizanja golova.

"Nemam utisak da nedostaju moji golovi. I Prandelli i Allegri su mi rekli da igram dobro. Celokupna partija je mnogo važnija od gola", izjavio je El Shaarawy.

"Slažem se dobro sa Balotellijem. Sve vreme sam sa njim i mogu da potvrdim da se sada ponaša dosta zrelije. On može da postane jedan od tri najbolja igrača na svetu", pohvalio je svog saigrača Stephan El Shaarawy.

El Shaarawy ima samo 20 godina a Balotelli 22, i njih dvojica svakako predstavljaju budućnost Milana i reprezentacije Italije.

"Mi predstavljamo mladost, i novi tim treba da bude baziran na mladim fudbalerima. Investiranje u mladost je jako bitna stvar. Srećan sam zbog dobrih rezultata, ali možemo još dosta toga da uradimo", zaključio je El Shaarawy.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji