Sprema li Galliani "bombu"?

Adrijano Galliani mogao bi vrlo lako da postane omiljen lik u Milanu ukoliko se ispostavi da deo novca koji će "Rossoneri" dobiti od prodaje Robinja i Pata planira da uloži u dovođenje Didiera Drogbe.

Nije tajna da Didier Drogba planira da se vrati u Evropu nezadovoljan angažmanom u ekipi Šangaj Šenhua.

Činjenica je da se Juventus navodio kao naredna "stanica" iskusnog napadača ali nije isključeno da italijanska prestonica mode dobije prednost u odnosu na Torino.

Kako Adriano Gallani u Brazilu privodi kraju dogovore oko toga za koliko će novca prodati Robinja i Pata u medijima polako počinju da kruže informacije da potpredsednik Milana sprema navijačima iskupljenje zbog prodaje Ibrahimovića.

Deo novca koji će Milan dobiti od prodaje dvojice Brazilaca moraće da bude uložen u jednog kvalitetnog napadača, a Didier Drogba jedan je od onih koji se visoko kotiraju na toj listi.

Reprezentativac Obale Slonovače imao bi priliku da sa "Rossonerima" igra u osmini finala LŠ, a ostaje da se vidi hoće li Galliani napraviti "bombu" januarskog prelaznog roka.

Prema nekim navodima, Milan bi uz Didera Drogbu trebao kupiti i Kevina Strootmana iz PSV-a, ali više o tome u sledećeim danima.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji