Katarina Knežević: Udajem se za Berlusconija, spremna sam se ubiti za njega

Crnogorska manekenka Katarina Knežević koja je privukla pažnju javnosti izjavom da je u vezi sa bivšim premijerom Italije Silvijom Berlusconijem, za jedan italijanski list je istakla da bi za njega bila spremna i da ubije.

U intervjuu, Kneževićeva tvrdi da je prošlosedmična objava bivšeg premijera da ima novu vjerenicu čista medijska farsa i da će ona ipak biti ta koja će postati Berlusconijeva supruga.

Iako Berlusconi nije nikada negirao vezu sa Katarinom, nije je nikada javno ni potvrdio. Bivši italijanski premijer je prošle sedmice u televizijskom intervjuu objavio da se vjerio sa 28-godišnjom Franceskom Pascale, koju je upoznao putem njegovog fan kluba.

Katarina Knežević tvrdi, kako prenose crnogorske "Vijesti", da se radi o medijskoj namještaljci koja je Berlusconiju u ovom momentu potrebna da bi se pred glasačima pokazao kao ozbiljan i vjeridbom dokazao da je prevazišao čuvenu bunga-bunga fazu razvratnih partija (tokom koje je i upoznao Kneževićevu).

“Stalno me zove, naša ljubav je veća od Pascale i od čitave Italije”, izjavila je Knežević. Na pitanje živi li još u Berlusconijevoj vili, odgovorila je da ona sa Berlusconijem živi “svuda”. Za osobu kao što je Berlusconi ja sam spremna da ubijem i umrla bih za njega”, rekla je Katarina u intervjuu punom emotivnih izliva koji je objavio “Il Fato”.

Prema pisanju italijanskih medija, manekenka je prvi put zajedno sa sestrom bliznakinjom pokušala da upozna Berlusconija tokom njegove posete Crnoj Gori, 17. marta 2009, kada je ona još bila maloljetna.

Iako prema zvaničnoj verziji ona i sestra tada nisu upravo zbog godina dobile “prođu” da prave društvo Berlusconiju u Podgorici, svega dva mjeseca kasnije, 24. maja 2009, italijanski fotografi su na stadionu “San Sirio” u Milanu zabilježili Katarinu Knežević na VIP tribini pored Berlusconija.

Katarina Knežević rođena je 21. maja 1991, što znači da je u momentu prvog javnog pojavljivanja u Berlusconijevom društvu bila punoljetna svega tri dana.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji